Proud S berken

 98,00 Incl. BTW

Deze S(mall) uitvoering van de Proud, is een unieke stoel die zo een prachtig plaatsje in je kamer kan krijgen. Heeft niet veel opsmuk nodig. Alhoewel. Je kunt je creativiteit er ook op loslaten. Ga te werk met stift en penseel en maak je eigen creatie. Zit dat even lekker!

Productinformatie:

Afmeting: h76 x b59,5 x d64 cm
Materiaal: 18 mm berken multiplex

De Proud krijg je geleverd in losse delen en zet je gemakkelijk in elkaar. Je hebt er niet eens schroeven voor nodig!

De levertijd is, indien voorradig, 2-3 werkdagen. Je bestelling met uitzondering van grote pakketten meubilair wordt bezorgd door PostNL of DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden. Eventuele vertraging bij PostNL valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Bedden worden door ons afgeleverd en naar wens gemonteerd, hiervoor wordt een passende datum en tijd met je afgesproken.

We zijn er zeker van dat je je Sjors product geweldig vindt, maar mocht je, om wat voor reden dan ook, het toch willen retourneren, is het heel eenvoudig met onze 14 dagen retour policy.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Unique
dutch design
Eco friendly
materials & production
Creativity
takes you everywhere
Strong
as a castle