Rock kinder schommelstoel wit

 155,00 245,00 Incl. BTW

Clear

Psst… ook geen stilzitters thuis? Geen probleem in deze ROCK kinder schommelstoel. Een meubel om in weg te dromen, om jezelf de oneindige ruimte in te lanceren, om muziek te luisteren. Beweeg in vrijheid. Fantaseer erop los. Zit en ga. Rock en roll…

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf de eerste review voor “Rock kinder schommelstoel wit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De levertijd is, indien voorradig, 2-3 werkdagen. Je bestelling met uitzondering van grote pakketten meubilair wordt bezorgd door PostNL of DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden. Eventuele vertraging bij PostNL valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Bedden worden door ons afgeleverd en naar wens gemonteerd, hiervoor wordt een passende datum en tijd met je afgesproken.

We zijn er zeker van dat je je Sjors product geweldig vindt, maar mocht je, om wat voor reden dan ook, het toch willen retourneren, is het heel eenvoudig met onze 14 dagen retour policy.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Unique
dutch design
Eco friendly
materials & production
Creativity
takes you everywhere
Strong
as a castle
Ook een goede keuze