Algemene voorwaarden

 1. Prijzen
  Alle prijzen zijn inclusief BTW. exclusief verzendkosten
 1. Levering
  Je bestelling met uitzondering van grote pakketten meubilair wordt bezorgd door PostNL of DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden.
 1. Levertijd
  De door ons vermelde levertijd geldt steeds bij benadering. Wij verplichten ons zoveel mogelijk aan de levertijd te houden, maar zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van overschrijding van de levertijd. De levertijd gaat in op het moment dat de betaling ontvangen is.
 1. Aflevering
  De goederen worden geleverd af magazijn. De producten worden in een ongeschonden verpakking ter verzending aangeleverd. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor gebreken of vermissingen die op het traject naar de geadresseerde op kunnen treden. Indien een klant nadrukkelijk aangeeft de producten te willen verzekeren dan worden de producten verstuurd tegen een meerprijs die wordt doorberekend aan de klant.
 1. Annuleren bestelling
  Mocht je onverhoopt na ontvangst van onze bevestiging, besluiten, om je bestelling te annuleren, dan kan dat slechts schriftelijk binnen 12 uur per E-mail. Producten waar iets persoonlijks op gedrukt is, kunnen niet geannuleerd worden.
 1. Zichttermijn
  Alle artikelen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst, aan ons geretourneerd worden. Producten die niet geretourneerd kunnen worden, zijn producten waar iets persoonlijks op gedrukt is, of maatwerk bestellingen. Tevens nemen wij alleen onbeschadigde producten retour in een onbeschadigde verpakking. Het volledige betaalde factuurbedrag excl. verzendkosten wordt binnen 30 dagen, na ontvangst van de retourzending, automatisch terugbetaald. De kosten voor de retourzending zijn (met uitzondering van defecte artikelen) voor eigen rekening.
 1. Aansprakelijkheid
  Sjors sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade ontstaan doordat de door ons geleverde producten:
  – Op een hiervoor niet bestemde ondergrond worden gebruikt.
  – Onrechtmatig worden gebruikt.
  Sjors kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade op lichamelijk of materieel /immaterieel vlak, die het gevolg zijn van (verkeerd) gebruik van de door ons verkochte producten.
 1. Auteursrecht
  Als je tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of waar copyrights op rusten, meld dit dan via email of telefonisch, wij zorgen, indien aantoonbaar, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site. Onze artikelen zijn te goeder trouw ontworpen en wij kunnen deze helaas niet controleren via een databank (auteursrecht) of er enige vorm van copyrights op rusten. Sjors kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 1. Gebruik
  Alle meubelen van Sjors zijn geschikt voor binnengebruik, tenzij anders vermeld.